markten

  • Eric

    hallo Kreta fans,

    op 8 juni gaan wij voor de derde keer voor 2 weken naar kreta.

    we verblijven in piskopiano .

    weet iemand waar leuke markten zijn en op welke tijden .

    we hebben vervoer dus de afstand is geen bezwaar.

    alvast bedankt Eric

  • etty

    Hoi Eric

    Er is markt in Heraklion op donderdag, en de grootste op zaterdag.

    Op woensdag in Agios Nikolaos, en ook in Kastelli.

    Gr

  • etty

    Op donderdag is er ook een groote markt in Rethymnon

    Gr

  • Arthur

    Van Piskopiano is voor jullie het dichtste bij Heraklion en Agios Nikolaos, voor Rethymnon moet je stuk rijden en Kastelli als het Kissamos is ben je te lang onderweg.

    grz Arthur

  • Inge

    De zigeunermarkt in Heraklion!! Geweldig om te zien hoe die vrouwen op een tafel tussen hun handel zitten… en dan maar schreeuwen om je klanten binnen te halen!! dat ze ze eigenlijk wegjagen hebben ze niet in de gaten…

    Het is een beetje lastig te vinden maar wij zijn verleden jaar vanaf het centrum met een taxi er heen gegaan, kosten; 5 eu.

  • pat

    Inderdaad de markt op zaterdag in Heraklion is steeds leuk om te bezoeken, en je kan er best ‘'koopjes’' te pakken krijgen. Als je de drukte ontlopen wil…ga dan zo vroeg mogelijk. Op dinsdag is er ook markt in Alikarnassos, iets kleiner dan de markt in Heraklion maar net zo leuk en minder druk.

    Groeten,

    Pat Kreta.

  • arzubel

    Wij hebben een paar jaar geleden 6x door Heraklion gereden met de scooter om de zaterdagmarkt te vinden die verplaatst was en niet gevonden ook niet na 2x de weg gevraagd te hebben, zullen wij wel dom zijn. Het verkeer was ook niet mis.

  • John Dekker

    De zaterdagmarkt of zigeunermarkt (net hoe je het noemen wilt)is in 2004 verhuist naar de andere kant van Heraklion. Dat zou eerst tijdelijk zijn i.v.m. de Olympische spelen in Griekenland. Er werden namelijk ook Olympische voetbalwedstrijden in het stadion van Heraklion gespeeld. Maar na de spelen hebben zij het zo maar gehouden, weg van het drukke busstation en havengebied. Het vinden van de nieuwe locatie was best lastig maar met onze Hollandse mond zijn wij er toch gekomen. Maar niet getreurd, het heeft niets meer van de oude sfeer. Het loont om de kleiner markten te bezoeken in andre plaatsen.