Simpele opname

  • Harry

    Waar kan men dit bordje vinden ??

  • Hub

    Imbros kloof ?

  • Ivan

    yep imbros kloof !!

    ivan

  • Denim

    en dan?,saai he!

  • Harry

    Het was ook eigenlijk veel te gemakkelijk !!

    Op de eerste twee reacties wil ik graag serieus reageren, de derde doet wederom op geheel eigen wijze afbreuk aan de intentie van dit Prikbord.

    Maar gezien het gegeven, dat op het Prikbord recentelijk wat kloven de revue zijn gepasseerd, leek me dit een leuke aanleiding om mijn vervolgvraag hier te stellen:

    Wie heeft voor mij informatie over de kloof, of heeft die zelf wel eens gelopen, tussen Stilos en Katohori ??

    Ik ben enkele jaren geleden tot bij de ingang geweest vanaf Stilos gezien, maar de tijd leek mij te kort om heen en terug te kunnen lopen naar Katohori, zeker omdat ik dus geen enkele info had op dat moment en dus de omstandigheden onderweg niet kon inschatten.

  • baukje

    Wij hebben een paar jaar geleden de kloof tussen Stilos en Katoxori gelopen vanaf Stilos. We zijn toen ongeveer tot de helft gelopen en zijn toen teruggegaan, we wisten niet precies hoe lang de kloof was. Het was wel erg mooi, vrij vlak in het begin, met aan de zijkanten akkerlanden. Verderop werden de kiezels al gauw rotsen, maar er stonden houten trapjes op de moeilijke plekken.

    Vorig jaar hebben we de kloof gelopen vanaf Katoxori en zijn toen ook tot ongever de helft gelopen. Dit was SCHITTEREND. Om te beginnen hebben we bij de taverne aan het begin van de kloof heerlijk gegeten en gedronken en hadden we het geluk dat er water stroomde in het riviertje in de kloof. Als echte Nederlander heb ik even heerlijk een dammetje gebouwd. De kloof is vanaf hier direct verscholen in het groen (wij waren er in mei) en met helder klaterend water aan je voeten waren wij diep onder de indruk van deze kloof. We hebben foto's van deze wandelingen in onze webalbums staan http://www.mijnalbum.nl/Album=GEUVQZ6L dit is vanaf Stilos (aan de linkerkant naast de foto's staat de titel van de foto en de serie van de kloof begint bij “In Diktamos bij Stilos”

    de kloof vanaf Katoxori staat in dit album:http://www.mijnalbum.nl/Album=6DYMZJZJ hier beginnen de foto's over de kloof in het laatste gedeelte van het album bij “de taverne bij de Diktamoskloof”

    Wij vinden het een echte aanrader!!!

  • Wilma

    Harry,heb je deze pagina al in je archief ?

    Vol met informatie in over van alles wel iets.

    http://www.kreta.goedbegin.be/

    http://www.kreta2005.nl/imbros.html

  • Ivan

    Hoi Denim !

    Heb je een dipje ?

    Zelf heb ik een paar honderd kloven op Kreta (dikwijls dezelfde, waaronder een 40-tal keer Imbros) in de benen.

    Nog nooit was het saai…de natuur weet me telkens opnieuw te verbazen…winter en zomer.

    Je zou eens moeten meelopen…..

    Groetjes,

    Ivan

  • Denim

    sorry maar ik vind de foto van deze onderwerp saai,wandelen is gezond,groetjes

  • baukje

    Ben het helemaal met je eens, Ivan, elke keer is een kloof weer anders en wordt je verrast en ben je weer diep onder de indruk. Ik kan me al weer verheugen op de 8e (of is het al meer) keer naar de Aradena kloof. En over de kloof bij Stilos: daar wil ik ook zeker nog vaker naar toe.